DONIRAJTE

Ambidekster klubAMBIDEKSTER KLUB Savjetodavni i edukativni centar za djecu, mlade i obitelj

Održani sastanci sa predstavnicima partnera i suradnika na projektu „Zavrti promjenu – projekt usmjeren razvoju volonterskih programa srednjoškolaca“

Objavljeno: 24.07.2017.

Među prvim projektnim aktivnostima, u sklopu projekta „Zavrti promjenu – projekt usmjeren razvoju volonterskih klubova srednjoškolaca“, u prostorijama Ambidekster kluba, 27. lipnja 2017. godine održan je sastanak s predstavnicima partnerskih organizacija – Carpe diem, Mreže mladih Hrvatske te XII. gimnazije Zagreb. 04. srpnja 2017. godine održan je sastanak sa predstavnicima suradničkih odgojno - obrazovnih ustanova u Zagrebu, stručnim suradnicima i nastavnicima Škole za cestovni promet, Prehrambeno-tehnološke škole, XII. gimnazije i Centra za odgoj i obrazovanje Dubrava.

Na sastancima je partnerima i suradnicima u ugodnoj atmosferi predstavljen akcijski plan, dogovorena je podjela glavnih zadataka te prvi koraci, kako bi provedba projekta bila što uspješnija.
Provedbom projekta doprinosi se razvoju i promociji održivih i kvalitetnih volonterskih programa u odgojno - obrazovnim ustanovama temeljenih na principima rada s mladima, kroz unaprjeđenje kapaciteta organizatora volontiranja kao i povećanja broja kvalitetnih i održivih volonterskih programa.  

Projekt je sufinancirala Europske unija iz Europskog socijalnog fonda te Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, u  iznosu od 907.678,79 HRK.

FOTOGALERIJA
AMBIDEKSTER KLUB NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

„P(r)OVJERLJIVO“ – savjetovalište za povjerljiva pitanja i provjerene odgovore

„P(r)OVJERLJIVO“ – savjetovalište za povjerljiva pitanja i provjerene odgovore

Pogledajte video spot za rap pjesmu "STOP nasilju

Objavljeno: 15.01.2015.