DONIRAJTE

Ambidekster klubAMBIDEKSTER KLUB Savjetodavni i edukativni centar za djecu, mlade i obitelj

Izravno s Brača

Objavljeno: 06.06.2024.

U sklopu naših projektnih aktivnosti, tmurnog dana dvije kolegice koje uspješno surađuju u Ambidekster klubu, jedna pored druge u našem malom uredu i jedna uz drugu pri terenskom radu, otputovale su na Brač. Ovog puta službeno, ne samo radi ljepote mora, otoka i sunčanog vremena (kojeg je u Zagrebu tih dana nedostajalo).
Njihov je zadatak i cilj bio čuti i razmijeniti iskustva o važnim temama s roditeljima i nastavnicima u Bolu i Selcima na Braču te dogovoriti daljnju suradnju i provedbu aktivnosti s vrijednim vanjskim suradnicama.

U osnovnoj školi Bol roditelje učenika su podsjetile kako primjenom jednostavnih vještina koje su usvojili i usavršili tijekom odrastanja ostvariti kvalitetniju suradnju sa školom – nastavnicima i ostalim stručnjacima. Učitelji i nastavnici su, s druge strane, čuli više o tome kako uistinu brinuti o sebi i svom mentalnom zdravlju.

Pitamo li o rezultatima putovanja? Svakako. Gdje početi nego od početka - nastavnicima je osigurana podrška i ojačali su vlastite resurse za ostvarivanje kvalitetnije komunikacije s roditeljima, dok su roditelji osnaženi za veću uključenost u odgoj i obrazovanje djeteta, jačanje povezanosti civilnog sektora i javnih ustanova ostvareno, a "Ambideksterice" su provele 3 radna dana u ugodnoj atmosferi ljubaznih domaćina što uporan i marljiv rad čini ljepšim.

#radionice #interaktivnoučenje #projekti #programi #udruga #ambidekster

AMBIDEKSTER KLUB NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

„P(r)OVJERLJIVO“ – savjetovalište za povjerljiva pitanja i provjerene odgovore

„P(r)OVJERLJIVO“ – savjetovalište za povjerljiva pitanja i provjerene odgovore

Pogledajte video spot za rap pjesmu "STOP nasilju

Objavljeno: 15.01.2015.