DONIRAJTE

Ambidekster klubAMBIDEKSTER KLUB Savjetodavni i edukativni centar za djecu, mlade i obitelj

Ususret novim izazovima u virtualnim vremenima

Objavljeno: 29.04.2020.

Dragi korisnici naših usluga, volonteri, suradnici i suputnici!
Želimo vam zahvaliti na dobroj umreženosti tijekom proteklog razdoblja koje je bilo kaotično i nesigurno za sve nas, uz mnogo promjena i stresa koji je ušao u naše živote. Vjerujem da svi često imamo osjećaj kako je mnogo zadataka i životnih izazova koji ne stanu u željenu jedinicu vremena. Nadam se da su neki od vas uspjeli iskoristiti promjenu u načinu života kako bi „zbrojili sve babe i žabe“ i donijeli odluke koje će donijeti više prostora za kvalitetniji život ubuduće.

Nažalost, neki od naših korisnika nemaju ni ono najosnovnije za život, i žive u vrlo teškim uvjetima nakon potresa koji je uništio njihove, i inače, skromne domove. Tako da smo u proteklom razdoblju bili angažirani da osiguramo humanitarnu pomoć za njih i pružimo psihološku podršku i pomoć.

Prostor našeg Savjetovališta na adresi Avenija Dubrava 234, također je jednim dijelom uništen jer se urušio strop, te se nadamo da ćemo tijekom ljetnih mjeseci sanirati oštećenja.

Međutim, Savjetovalište za djecu, mlade i obitelj „SPIRIT“ i nadalje pruža psihosocijalne usluge korištenjem telefona i novih tehnologija, te nam se i dalje za sve informacije slobodno obratite putem maila na info@ambidekster.hr ili telefonom na 099/45 75 444 ili 099/368 1838. Usluge su i nadalje osigurane za sve naše korisnike, kao i za sve vas koji se javljate tijekom ovog kriznog razdoblja.

Izradili smo su različite on line radionice i edukacijski materijale prilagođene za uporabu preko novih tehnologija, koje ćete uskoro moći koristiti preko FB i naše mrežne stranice.

Evo pregleda za travanj: (klikni ovdje)

VEZANI DOKUMENTI
FOTOGALERIJA
AMBIDEKSTER KLUB NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

IZDVOJENO

„P(r)OVJERLJIVO“ – savjetovalište za povjerljiva pitanja i provjerene odgovore

„P(r)OVJERLJIVO“ – savjetovalište za povjerljiva pitanja i provjerene odgovore

POZIV VOLONTERIMA NA UKLJUČIVANJE U AKTIVNOSTI PROJEKTA „KLIKNI ZA SIGURNOST“

Objavljeno: 09.11.2017.

POZIV VOLONTERIMA NA UKLJUČIVANJE U AKTIVNOSTI PROJEKTA „KLIKNI ZA SIGURNOST“

Priručnik "Zajedno možemo više -pojedinac u fokusu"

Objavljeno: 15.04.2016.

Priručnik "Zajedno možemo više -pojedinac u fokusu"

Pogledajte video spot za rap pjesmu "STOP nasilju

Objavljeno: 15.01.2015.