DONIRAJTE

Ambidekster klubAMBIDEKSTER KLUB Savjetodavni i edukativni centar za djecu, mlade i obitelj

Mreža za aktivaciju mladih

Objavljeno: 19.04.2021.

Regionalne konferencije o društvenom položaju mladih

Mreža za aktivaciju mladih organizira osam regionalnih konferencija o društvenom položaju mladih u osam gradova Hrvatske. Cilj konferencija je predstaviti provedeno istraživanje o položaju mladih te svima zainteresiranima pružiti priliku da izraze svoje mišljenje o položaju mladih u Hrvatskoj što će se kroz interaktivne elektroničke alate događati i na samim konferencijama. Konferencije će se zbog epidemiološke situacije održati u hibridnom obliku, s dijelom sudionika uživo te ostalim sudionicama i sudionicima koji će sudjelovati elektroničkim putem.
Udruga Zamisli u partnerstvu s Ambidekster klubom i još 14 partnerskih udruga, Ekonomskim institutom Zagreb i Pravnim fakultetom Sveučilišta u Splitu provodi projekt Mreža za aktivaciju mladih. Svrha projekta je izgraditi mrežu za podršku mladima u procesu uključivanja u život zajednice kako bi se poboljšala kvaliteta života mladih u Hrvatskoj. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. U sklopu ovog projekta, koji će također biti predstavljen na konferenciji, provodi se istraživanje osobnih razloga, ekonomskih i pravnih prilika koji utječu na aktiviranje mladih te mapiranje statusa quo unutar sektora mladih.

Ambidekster klub ide u Gospić

Početni rezultati istraživanja bit će predstavljeni upravo na regionalnim konferencijama, kao što je konferencija u Gospiću koju organizira Ambideskter klub, kako bismo u suradnji s mladima, radnicima s mladima, udrugama koje programski djeluju u korist mladih i donositeljima odluka utvrdili prioritete za nastavak daljnjih istraživanja vezanih uz aktivaciju mladih u zajednicu.
Konferencija u Gospiću će biti organizirana dana 27. travnja 2021. godine (utorak) u Kulturno informativnom centru Gospić, Budačka 12, dana s početkom u 10 sati i završetkom u 16 sati.

Želite li sudjelovati?

Ako ste mlada osoba ili radite s mladima ovo je konferencija baš za vas, a prijaviti se možete putem poveznice:
Prijavnica za konferenciju:„Položaj mladih u Hrvatskoj u odnosu na aktivaciju i uključenost u lokalnoj zajednici“ (google.com)

AMBIDEKSTER KLUB NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

IZDVOJENO

„P(r)OVJERLJIVO“ – savjetovalište za povjerljiva pitanja i provjerene odgovore

„P(r)OVJERLJIVO“ – savjetovalište za povjerljiva pitanja i provjerene odgovore

POZIV VOLONTERIMA NA UKLJUČIVANJE U AKTIVNOSTI PROJEKTA „KLIKNI ZA SIGURNOST“

Objavljeno: 09.11.2017.

POZIV VOLONTERIMA NA UKLJUČIVANJE U AKTIVNOSTI PROJEKTA „KLIKNI ZA SIGURNOST“

Priručnik "Zajedno možemo više -pojedinac u fokusu"

Objavljeno: 15.04.2016.

Priručnik "Zajedno možemo više -pojedinac u fokusu"

Pogledajte video spot za rap pjesmu "STOP nasilju

Objavljeno: 15.01.2015.