DONIRAJTE

Ambidekster klubAMBIDEKSTER KLUB Savjetodavni i edukativni centar za djecu, mlade i obitelj

AMBIDEKSTER I OVE GODINE NIZOM AKTIVNOSTI OBILJEŽIO DAN RUŽIČASTIH MAJICA

Objavljeno: 02.03.2018.

Ambidekster klub se i ove godine pridružio obilježavanju nacionalnog Dana ružičastih majica nizom aktivnosti sa svojim suradnicima.

U suradnji s XII. gimnazijom, Prehrambenom, Veterinarskom i Poljoprivrednom školom sudjelovali smo u realizaciji jednosatnog programa. Program se odvijao u školskoj dvorani, a događaju je prisutvovalo više od 500 učenika navedene 4 srednje škole.

Učenici uključeni u projekt „Zavrti promjenu“ - projekt usmjeren razvoju volonterskih programa srednjoškolaca, za tu prigodu su u sklopu volonterskih klubova, kreirali različite sadržaje na temu nenasilja koje su izveli pred svojim kolegama. Tako je prikazana prezentacija o Luki Ritzu, kratak film o nasilju i nenasilju, a na kraju je podijeljeno više od 100 ružičastih balona s porukama o nenasilju.
U sklopu projekta „Klikni za sigurnost“ - projekt prevencije nasilja nad djecom, provedenie su radionice „Budi najjača karika u lancu nenasilja“ u osnovnim školama Luka Sesvete i Mate Lovraka, u kojima je sudjelovalo više od 100 učenika.

Za kraj dana navedeni projekt je predstavljen pred 50-ak studenata (Studija socijalnog rada, psihologije, socijologije) na skupu oragniziranom od strane Društva studenata socijalnog rada u povodu obilježavanja Dana ružičastih majica te je podijeljeno više od 200 letaka “Klikni za sigurnost...i saznaj kako se zaštiti od nasilja”.

Zavrti promjenu - projekt usmjeren razvoju volonterskih programa srednjoškolaca financiran je sredstavima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i sufinanciran sredstvima Ureda za udruge Vlade RH.
Projekt “Klikni za sigurnost” financiran je sredstavima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

FOTOGALERIJA
AMBIDEKSTER KLUB NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

IZDVOJENO

„P(r)OVJERLJIVO“ – savjetovalište za povjerljiva pitanja i provjerene odgovore

„P(r)OVJERLJIVO“ – savjetovalište za povjerljiva pitanja i provjerene odgovore

POZIV VOLONTERIMA NA UKLJUČIVANJE U AKTIVNOSTI PROJEKTA „KLIKNI ZA SIGURNOST“

Objavljeno: 09.11.2017.

POZIV VOLONTERIMA NA UKLJUČIVANJE U AKTIVNOSTI PROJEKTA „KLIKNI ZA SIGURNOST“

Priručnik "Zajedno možemo više -pojedinac u fokusu"

Objavljeno: 15.04.2016.

Priručnik "Zajedno možemo više -pojedinac u fokusu"

Pogledajte video spot za rap pjesmu "STOP nasilju

Objavljeno: 15.01.2015.