DONIRAJTE

Ambidekster klubAMBIDEKSTER KLUB Savjetodavni i edukativni centar za djecu, mlade i obitelj

KREATIVNI NATJEČAJ: ŠKOLSKOM POZITIVOM PROTIV KRIZE

Objavljeno: 29.10.2020.

[KREATIVNI NATJEČAJ: ŠKOLSKOM POZITIVOM PROTIV KRIZE]

Ambidekster klub poziva sve učenike i učenice od 4. do 8. razreda osnovne škole na sudjelovanje u kreativnom natječaju pod nazivom „Školskom pozitivom protiv krize“.

Učenici trebaju u suradnji s članovima svoje obitelji osmisliti likovni (slika, crtež) ili literarni rad (kratka priča, pjesma) kojim će nam pokazati kako svoju školu u kriznim vremenima mogu učiniti vedrijim mjestom.
Tema adresira aktualnu krizu izazvanu pandemijom COVIDA-19 koja, između ostalog, utječe na školski sustav i sve njegove korisnike: zaposlenike, učenike i njihove obitelji. Želja nam je angažirati obitelji da aktivnim sudjelovanjem i zajedništvom pridonesu poboljšanju školskog ozračja „daškom pozitive“.

Tri najbolje skupine autora nagrađujemo društvenom igrom za cijelu obitelj. Izabrani radovi bit će prikazani na izložbi u OŠ Luka Sesvete te na webu i društvenim mrežama Ambidekster kluba, kao i u tiskanom priručniku zbirke radova.

Radove je potrebno poslati u pdf formatu na e-mail Udruge: info@ambidekster.hr, a u prilogu navesti sljedeće informacije:
- ime i prezime učenika
- koji su članovi obitelji sudjelovali
- razred učenika
- naziv i adresu škole koju pohađa učenik
- kratki opis ideje rada

Rok za dostavu radova je 10. studeni 2020.

Natječaj provodimo u sklopu projekta „Kreativne inicijative učenika i roditelja za školu otvorenu zajednici“, a cilj je potaknuti povezivanje učenika, roditelja i nastavnika u stvaranju sigurnog i poticajnog školskog okružja te aktivnom djelovanju i doprinosu zajednici. Projekt provodimo uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja. Proglašenje pobjednika održat će se na izložbi sukladno poštivanju mjera opreza i socijalnog distanciranja.


Suglasnost za korištenje osobnih podataka

Sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka, sudjelovanjem u ovom natječaju dajete svoju suglasnost za korištenje i dijeljenje vaših podataka za potrebe praćenja, vrednovanja i slanje izvještaja Ministarstvu znanosti i obrazovanja koje sufinancira provođenje projekta „Kreativne inicijative učenika i roditelja za školu otvorenu zajednici“ Ambidekster kluba. Ova suglasnost, na temelju projektnog ugovora, služi kao dokaz odrađenih aktivnosti i pomaže nam da dokažemo da se aktivnost održala. U svakome trenutku možete povući svoj pristanak za sve navedene svrhe upotrebe Vaših osobnih podataka, kao i njihovo brisanje ili izmjenu.Za povlačenje pristanka korištenja Vaših osobnih podatka, obratite se službeniku za zaštitu podataka Tatjani Brus, putem elektroničke pošte: tatjana@ambidekster.hr

FOTOGALERIJA
AMBIDEKSTER KLUB NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

IZDVOJENO

„P(r)OVJERLJIVO“ – savjetovalište za povjerljiva pitanja i provjerene odgovore

„P(r)OVJERLJIVO“ – savjetovalište za povjerljiva pitanja i provjerene odgovore

POZIV VOLONTERIMA NA UKLJUČIVANJE U AKTIVNOSTI PROJEKTA „KLIKNI ZA SIGURNOST“

Objavljeno: 09.11.2017.

POZIV VOLONTERIMA NA UKLJUČIVANJE U AKTIVNOSTI PROJEKTA „KLIKNI ZA SIGURNOST“

Priručnik "Zajedno možemo više -pojedinac u fokusu"

Objavljeno: 15.04.2016.

Priručnik "Zajedno možemo više -pojedinac u fokusu"

Pogledajte video spot za rap pjesmu "STOP nasilju

Objavljeno: 15.01.2015.